نشست مشترک کمیتههای مطالعاتي متناظر شورای جهانی شبکههای برق فشار قوی (سیگره ایران) در تاریخ ششم خرداد ماه سال جاری در دبيرخانه سيگره ايران (شرکت موننکو ايران) برگزار شد.
این شورا که ایران نیز در آن عضویت دارد، بالاترین نهاد تخصصی در حوزه شبکههای برق فشارقوی در دنیا است که در قالب کمیتههای مختلف در حوزه تجهیزات، تکنولوژی و سیستمهای برق فعال بوده و آخرین نتایج و دستاوردهای جهانی در این بخشها را مورد بررسی و اشتراکگذاری قرار میدهند.
در این نشست ابتدا آقای قلیچی، رئيس كميته اجرايي سیگره ایران و مدير عامل شركت موننكو ايران و آقای نگارپور، دبير سيگره ايران، اقدامات و عملکرد یکسال گذشته و برنامه یکسال آینده را ارائه کردند و سپس آقای دكتر عبدالصاحب ارجمند، مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو و رئیس کمیته تخصصی سیگره، به نمایندگی از معاونت برق و انرژی وزارت نيرو (رئیس سیگره ایران) به طرح موضوعات و مسائل مهم مرتبط با شورا پرداخت.
ابتدا آقای قليچی بهعنوان رئيس كميته اجرايی سیگره ایران و مدير عامل شركت موننكو ايران، ده زمینه اصلی که باید سيگره ايران در سالهای آتی بر روی آنها تمرکز کند تا بتوانيم به چالشهای پیش رو پاسخ دهیم و مسیر پیشرفت و توسعه پایدار در صنعت برق كشور را نیز هموار سازيم، را هبصورت مشروح بيان نمودند:
با تمرکز بر این ده زمینه و تلاش جمعی اعضای انجمن سيگره ايران، میتوانیم به سمت آیندهای پایدار و نوآورانه در صنعت برق حرکت کنیم.
آقاي دكتر ارجمند در سخنان خود گفت: در حال حاضر، بخش برق در نهادهای تخصصی بینالمللی مانند سیگره، سیرد و IEEE عضویت فعال دارد که بیشتر این نهادها مسائل تئوری و دانشی را مورد مطالعه و بررسی قرار میدهند، اما در سیگره عمدتا مسائل تکنولوژیکی و عملی که به شدت مورد نیاز صنعت برق کشور است، بررسی و به بحث و اشتراک گذاشته میشود و باعث افزایش سطح تجربی و آشنایی کارشناسان بخش دولتی و خصوصی با لبههای تکنولوژی و مسائل عملی روز دنیا شده است.
مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق وزارت نیرو ادامه داد: با هدف تقویت شورا و افزایش کارایی لازم است که کمیتهها را تقویت کرده، مشارکت کارشناسان مختلف از همه شرکتهای برق منطقهای، مراكز علمي و بخش خصوصی را در آن افزایش داده و مبتنی بر نیازها و مشکلات صنعت برق ایران جهتگیریها صورت خواهد گرفت.
در ادامه این نشست، روسا و دبيران محترم كميتههای مطالعاتی متناظر بهشرح جدول ذيل به ارائه نقطه نظرات، پيشنهادات و برنامهها برای ادامه كار پرداختند و مقرر گرديد جهت حداكثر استفاده از ظرفیتهای این ارگان بینالمللی در كلیه عرصههای صنعت برق كشور، گامها و حمايتهای مقتضی صورت گيرد.